FLAŞ... FLAŞ... David Okereke GAZİANTEP FK'de! David Okereke'nin MÜTHİŞ İSTATİSTİKLERİ

FLAŞ... FLAŞ... David Okereke GAZİANTEP FK'de! David Okereke'nin MÜTHİŞ İSTATİSTİKLERİ
Gaziantep Futbol Kulübü bir transfer açıklaması daha yaptı. İşte Gaziantep FK’nın yeni transferi ve detaylar…

Gaziantep FK transfer sezonunun başladığı günden bu yana, Jamiro Monteiro, Bryan Acosta, Lazar Markovic, Max Gradel, Marko Jevtovic, Papy Djilobodji, Nicolas N’Koulou, Florin Nita, Junior Morais, Ulaş Zengin, Berke Gürbüz, Onir Başyiğit, Bruno Vianna, Kenan Kadro, Janip Bikel isimleriyle yollarını ayırdı. Bunun yanı sıra Gaziantep FK, Deian Surescu, Ogün Özçiçek, Badou Ndiaye, Quentin Daubin, Enric Saborit, Sokratis Dioudis, Godfrey Bitok Stephen, Cyril Mandouki, Eren Erdoğan, Emre Taşdemir, Kacper Kozlowski, Bruno Viana, Kanan Kadro, Cristopher Lungoyi, Ali MEvran Ablak, Onurhan Babuscu, Onur Başyiğit, Berke Gürbüz, Eren Cakir, Burak Enes Yıkıcı oyuncuları ile anlaştı.

GAZİANTEP FK’DAN YENİ TRANSFER

Gaziantep Futbol Kulübü, başarılı forvet David Okereke’nin transferi konusunda Cremonese ve oyuncunun kendisi ile satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Yeni transfer David Okereke, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz, Başkan Yardımcısı İbrahim Dicle, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kara ve yönetim kurulu üyesi İskender Kaplan'ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

DAVİD OKEREKE KİMDİR?

29 Ağustos 1997 yılında Nijerya’nın Lagos kentinde dünyaya gelen yıldız golcü, futbola ülkesi takımlarından Abuja College takımında başladı. 2016 yılında İtalya Serie A takımlarından Spezia Calcio takımına transfer olan David, 2019 yılında ise 9 Milyon € bonservis karşılığında Club Brugge’e transfer oldu. Burada iki sezon forma giydikten sonra, 2022 yılında 2.5 Milyon Euro karşılığında tekrar Serie A’nın yolunu tutarak Cremonese’ye transfer oldu. Güçlü fizik yapısı, hızı ve bitiriciliği ile adından söz ettirmeyi başardı. 7 kez de Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen golcü futbolcu kariyerinde 268 maça çıkarken 57 kez gol sevinci yaşarken ve 26 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum