Gaziantep FK'de Ortalık Karışık! Kimsenin yeri garanti değil

Gaziantep FK'de Ortalık Karışık! Kimsenin yeri garanti değil
Dün Riva kampındaki ilk çalışmasını gerçekleştiren Gaziantep Futbol Kulübü'nde antrenmana teknik direktör Selçuk İnan, damga vurdu.

Sabah ilk çalışma öncesi oyuncularını toplayan teknik direktör Selçuk İnan, özellikle oynanan kötü futboldan dolayı sitem ettiği öğrenildi. Uzun zamandır birlikte çalıştıklarını ve bazı isimlerinde takıma geç katıldığını belirterek istenilen oyunu ortaya koyamadıklarını ve herkesin kendini toparlamasını istedi. Riva kampı uyum süreci açısından yaptıklarını ve herkesin bu arayı iyi değerlendirip ligin kalan bölümünde çok iyi bir performans beklediğini ifade etti.

KİMSENİN YERİ GARANTİ DEĞİL!

Dünkü toplantıda futbolcularına uyarılarda bulunan teknik direktör Selçuk İnan, kimsenin yerinin garanti olmadığını ve hak edenin forma giyeceğini belirterek, son iki maçta şans bulamayan isimlerinde oynayabileceğini ifade etti. Şehrin takım için önemli fedakarlıklarda bulunduğunu da ifade eden Selçuk İnan, bundan sonrası görevin kendilerinde olduğunu ve Sivasspor maçıyla birlikte iyi sonuçlar alarak herkesi mutlu etmeye çalışmaları gerektiğini anlattı. Teknik direktör Selçuk İnan'ı can kulaklarıyla dinleyen futbolcular ise hocalarına iyi futbol ve başarı sözü verdikleri gözlendi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.