Gaziantep Basketbol Kulübü (GBK) yönetiminde Levent Mermer dönemi

Gaziantep Basketbol Kulübü (GBK) yönetiminde Levent Mermer dönemi
24 Ağustos 2024 günü yapılan Gaziantep Basketbol Kulübü Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına Levent Mermer seçildi.

Kongrede yönetim kurulu listesi şöyle oluştu:

"Levent MERMER – BAŞKAN

Birgül KANDEMİR – BAŞKAN YARDIMCISI

Mehmet Özgür KANDEMİR – GENEL SEKRETER

Ahmet Aykut DÖRTKOL –

SAYMAN Oktay YAĞCI - ÜYE

Kuruluşunun 17. sezonunu yaşayacak olan, 8 Erkek-5 Kız toplamda 13 Altyapı Takımıyla ve 10 Basketbol okulu grubunda toplamda 400 sporcuya basketbol eğitimi veren Gaziantep Basketbol Kulübü ilin uluslararası standartlarda olan tek kulübü. Tek salonda faaliyetlerine devam eden Gaziantep Basketbol Kulübü bünyesinde 16 profesyonel antrenör ile nitelikli eğitim veriyor.

Gaziantep Basketbol Kulübü (GBK) Başkanı Levent MERMER, “17 yılı geride bırakan kulübümüz Gazi Şehrimize değer katarak büyüyor. Her anlamda profesyonel bir altyapı kulübü olan Gaziantep Basketbol Kulübünü önümüzdeki yıllarda profesyonel liglerde oynayacak finansal ve yapısal olarak güçlü bir yapıya kazandırmak için çalışacağız. sporşehrigaziantep projesine gönülden ve tam destek veren kulübümüz hem ilimiz basketbolunun hem de ülkemiz basketbolunun gelişmesine katkı vererek büyümektedir" dedi.

Bu sezon şehri profesyonel ligde temsil eden tek takım olan Gaziantep Basketbol AŞ takımına toplamda 12 oyuncu transfer verdiklerini bildiren Mermer, "2 kız sporcumuz Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Kayseri ve Beşiktaş’a transfer oldular. 13 altyapı takımı ile yerel liglere en fazla takımla katılan kulübüz. Yeni dönemde sporcularımızın gelişmeleri için, şehrimize yeni bir spor salonu kazandırma hayali ve motivasyonu ile kendi spor salonumuzu yapma arzusunu buradan bir kere daha paylaşmak istiyorum. Ümit ediyorum ki bu inancımız yakın bir gelecekte gerçekleşmiş olacaktır. Kulübümüzün bugün geldiği noktada emek ve desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlara bir kere daha teşekkür ederim" diye konuştu.

ekran-resmi-2024-08-25-18-34-42.png

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.