Gaziantep FK Ünlü Forvetin Peşinde!

Gaziantep FK Ünlü Forvetin Peşinde!
Gaziantep Futbol Kulübü kadrosunu güçlendirmek için yeni birtransfer girişiminde bulundu. İşte detaylar...

Gaziantep FK, yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürürken, kadrosunu güçlendirmek için yaptığı transfer girişimleriyle dikkat çekiyor. Sports Digitale'de yer alan habere göre, Gaziantep FK, son olarak Rio Ave forması giyen ve sezon sonu itibarıyla serbest statüde bulunan Emmanuel Boateng ile görüşmelere başladı. Gaziantep temsilcisi, Ganalı forvete resmi teklifini iletti.

EMMANUEL BOATENG'İN KARİYERİ

28 yaşındaki Ganalı forvet Emmanuel Boateng, 2018-19 sezonunda Levante'den Çin'in DL Yifang kulübüne 11 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Kariyeri boyunca 246 maçta forma giyen Boateng, 52 gol ve 22 asistlik performans sergiledi.

SELÇUK İNAN'IN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA

Gaziantep FK teknik direktörü Selçuk İnan, Emmanuel Boateng'in transferini kadroda görmek istediği isimler arasında yer alıyor. Ganalı forvetin transferinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Boateng, Gaziantep FK'ya gelmeye yeşil ışık yaktı ve görüşmelerde son aşamaya gelindi.

TRANSFERİN DETAYLARI

Gaziantep FK, Emmanuel Boateng'i kadrosuna katmak için resmi teklifini iletti. Boateng'in Gaziantep FK'ya gelmeye olumlu baktığı ve transfer görüşmelerinin son aşamada olduğu bildirildi. Selçuk İnan'ın da kadrosunda görmek istediği Boateng'in transferinin, önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.