Gaziantep FK ve Fenerbahçe ARASINDA TRANSFER SAVAŞI!

Gaziantep FK ve Fenerbahçe ARASINDA TRANSFER SAVAŞI!
Gaziantep Futbol Kulübü yollarını ayırdığı Papy’nin yerine henüz bir stoper transferi gerçekleştirmedi. Taraftar ise stoper konusunda merak içinde

Gaziantep FK, transfer sezonunun başlamasından bu yana 5 transfer açıklaması yaptı. Transfer konusunda oldukça temkinli hareket eden gaziantep FK, şimdiye akdar kaleci, forvet ve 3 orta saha transfer eden Gaziantep FK’da asıl merak edilen konu ise stoper konusu. Gaziantep FK taraftarları stoper transferi yapması gerektiğini düşünürken, bu konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

PAPY DJİLOBODJİ İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Gaziantep Futbol Kulübü'nde 5 yıl gibi uzun bir süre geçiren Papy Djilobodji, Kırmızı-Siyahlı takıma veda etmişti. Gaziantep Futbol Kulübü'nde 5 yıl gibi uzun bir süre geçiren Papy Djilobodji, sözleşmesi sona erdikten sonra Kırmızı-Siyahlı takımla yollarını ayırırken yeni takımı ise Karagümrük oldu. Papy Djilobodji, sosyal medya hesabından Gaziantep'e ve Gaziantep FK'ya veda etmişti. Fatih Karagümrük, Gaziantep FK'da forma giyen savunmacı Papy Djilobodji ile anlaşma sağladı.

TARAFTARIN SERDAR AZİZ ISRARI DEVAM EDİYOR

Süper Lig’de Bursaspor, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük takımlarda forma giyen ve son derece etkili performanslar ortaya koyan tecrübeli stoper Serdar Aziz konusunda Gazintpe FK taraftarının ıısrarı ise devam ediyor. Stoper mevkiine bilinen ve tecrübeli bir ismin gelmesi gerektiğini düşünen Gaziantep FK taraftarları, Fenerbahçe ile yollarını ayırmak için kamptan ayrılan Serdar Aziz fırsatının elden kaçırılmaması gerektiğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum