Gaziantep FK TRANSFERDE ŞOVA HAZIRLANIYOR! İŞTE O İSİMLER

Gaziantep FK TRANSFERDE ŞOVA HAZIRLANIYOR! İŞTE O İSİMLER
Transferde şu ana kadar sadece Eren Erdoğan ile sözleşme imzalayan Gaziantep Futbol Kulübü, bu hafta sonuna kadar en az 5 futbolcu ile masaya oturacak.

Transferde şu ana kadar sadece Eren Erdoğan ile sözleşme imzalayan Gaziantep Futbol Kulübü, bu hafta sonuna kadar en az 5 futbolcu ile masaya oturacak. Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ve Teknik Direktör Selçuk İnan'ın görüştüğü yerli ve yabancı oyuncuların bu hafta sonuna kadar kampa katılacakları öğrenildi. Kırmızı-Siyahlıların masaya oturmak için davet ettikleri oyuncuların isimleri gizli tutulurken 4'nün yabancı olduğu öğrenildi. Yerli transferinde ise görüşmelerin devam ettiği Gaziantep FK'da hafta sonuna kadar imza şov düzenlenmesi bekleniyor.

Selçuk İnan’ın Cicaldau Planı

Teknik Direktör Selçuk İnan’ın, Alexandru Cicaldau transferi için bizzat devreye gireceği ve bu yetenekli futbolcuyu kırmızı-siyahlı formayla görmek istediği belirtiliyor. İnan, Cicaldau'nun Galatasaray’ daki durumunu yakından takip ediyor ve eğer futbolcu kadroda düşünülmezse kiralık olarak Gaziantep FK’ya katılması için girişimlerde bulunacak.

Gaziantep FK Kazımcan Karataş'ı İstiyor

Gaziantep Futbol Kulübü, Galatasaray'ın kiralık olarak göndermek istediği Kazımcan Karataş'ı listesine aldı. Teknik Direktör Selçuk İnan'ın Kazımcan'ı istediği ve bu oyuncunun kiralık olarak gelmesi an meselesi. Galatasaray, takımdaki geleceği henüz netleşmeyen Kazımcan Karataş'ı bir yıl daha kiralık göndermeye sıcak bakıyor. Galatasaray'da geçen sezon devre arasında Ankaragücü’ne kiralanan Kazımcan Karataş’ın Gaziantep FK'ya gelmesi bekleniyor. 21 yaşındaki sol bek için Süper Lig’den takımların devreye girdiği öğrenildi.

Kaleci Yunanistan'dan Geliyor

Florin Nita ile parasal konuda anlaşma yapamayan Gaziantep Futbol Kulübü, Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK’ın formasını giyen kaleci Georgios Athanasiadis ile söz kesti. Yunan ekibiyle 1 yıllak kontratı kalan 31 yaşındaki kalecinin gelmesi an meselesi.

Orta Sahaya Bacuna

Gaziantep Futbol Kulübü, orta sahayı güçlendirmek adına Juninho Bacuna ile yakın temasta. Sivasspor'un da istediği bu futbolcu için görüşmeler sürerken İngiliz ekibi Birmingham’ın formasını giyen Juninho Bacuna'nın kararı bekleniyor. 26 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılma ihtimali sonrasında Selçuk İnan devreye girdi.

Mariano Diaz'la Masaya Oturulacak

Sezonu Sevilla’da tamamlaya Mariano Diaz kırmızı siyahlıların radarına girdi. Geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak transfer olduğu Sevilla 13 maçta gol atamayıp 1 asistlik performans sergileyen 30 yaşındaki forvetin bonservisi elinde. Kırmızı siyahlılar eski Real Madridli futbolcu Mariano Diaz'ı kadrosuna katmak istiyor. Bu futbolcu için girişimlerde bulunacak olan Gaziantep FK transferi biran önce tamamlamak istiyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum