Florin Nita'dan vazgeçtik!

Florin Nita'dan vazgeçtik!
Nita'dan vazgeçtik! Yeniden kadroda düşünülen ve görüşme gerçekleşen başarılı file bekçisi Florin Nita'da sürpriz gelişme yaşandı ve Gaziantep FK oyuncuyu kadrosuna katmaktan vazgeçti.

2023-2024 sezonunun 4. haftasından sonra transferin son gününde kadroya dahil edilen ve başarılı performansıyla göz dolduran ve yeni sezonda yeniden kadroda düşünülen Florin Nita'da taraftarı da üzecek gelişmeler yaşandı. Kırmızı-Siyahlı yönetim Romanya'nın 2024 Avrupa Şampiyonasında Hollanda'ya elenmesinin ardından önceki gün Florin Nita ile masaya oturdu.


2 YILLIK SÖZLEŞME 800 BİN EURO PARA İSTEMİŞ


Rumen kaleci ile yapılan görüşmede Florin Nita'nın 2 yıllık sözleşme ve 800 bin euro yıllık ücret ve bu ücretin ise yarısını peşin istediği öğrenildi. Oldukça yüksek ücret talep etmesinin ardından kulüp başkanı Memik Yılmaz'ın bu transferden vazgeçtiği ve Florin Nita transfer deffterini kapattığı öğrenildi. Öte yandan alınan bir diğer bilgiye göre ise Nita'ya Arabistan liginden de teklif geldiği ve Rumen kalecinin oraya gitme niyetinde olduğu da ortaya çıktı. Taraftarların heyecanla beklediği Florin Nita, transferi olumsuz sonuçlanırken kırmızı-siyahlılar başka yabancı kaleciye yöneldi. Spor Servisi

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum