Gaziantep FK için kritik toplantı yapıldı! İşte sonuç

Gaziantep FK için kritik toplantı yapıldı! İşte sonuç
Gaziantep Futbol Kulübü’nün geleceği bir kez daha masaya yatırıldı.

Dün MSM‘de gerçekleştirilen toplantıya Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep milletvekili Bünyamin Bozgeyik, İşadamı Bilal Çekerve Gaziantep futbol kulübü başkanı Memik Yılmaz katıldı.

T-Gaziantep Futbol Kulübü adına neler yapılabileceği konuşulan bu toplantıda görüş alışverişinde bulunurken Gaziantep futbol kulübü başkanı Memik Yılmaz ise destek verilmesi halinde yola devam edeceğini söyledi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin ise Gaziantep Futbol Kulübü’nün her zaman yanında olduklarını yönetimin kaynak bulması gerektiğini ifade ettikleri ileri sürüldü.

Ak Parti Gaziantep milletvekili Bünyamin Bozgeyik ise bu toplantıda kulübün kalıcı gelire sahip olması gerektiğini dile getirerek altyapıya büyük önem vermesini ve yılda bir futbolcu satarak açığı kapatması gerektiğini ifade ettiği gelen bilgiler arasında.

Memik Yılmaz'ın kulübün borçlarının büyük yük getirdiğini ve destek olunmaması halinde yeni sezonda büyük sıkıntılar yaşanacağını söylemesinden sonra, yeni bir başkan ismi gündeme geldi.

BİLAL ÇEKER DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ

Alınan bilgiye göre, başarılı iş adamı ve tecrübeli spor yöneticisi olan Bilal Çeker'in Gaziantep FK'nın başkanlığı konusunda net bir yanıt vermediği ancak bazı koşullar yerine getirilirse bu görevi üstlenebileceğini söylediği belirtildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.