Milli TAkım'da MONTELLA VE KADRO KOMEDİSİ! Portekiz Maçı ve OYNATILMAYAN OYUNCULAR

Milli TAkım'da MONTELLA VE KADRO KOMEDİSİ! Portekiz Maçı ve OYNATILMAYAN OYUNCULAR
Almanya'nın ünlü BVB Stadı'nda, yerel saatle 19.00'da başlayan müsabakayı Alman hakem Felix Zwayer yönetti. Ay-Yıldızlılar, güçlü rakibi karşısında 3-0 mağlup oldu ve tur şansını son maça bıraktı. KADRO SORUNU

Milli Takımımız için grup liderliği ve son 16'ya doğrudan çıkma fırsatı sunan maç, beklenmedik bir skalayla sona erdi. Ay-Yıldızlılar, güçlü rakibi karşısında 3-0 mağlup oldu ve tur şansını son maça bıraktı. Portekiz'in gollerini ise Bernardo Silva, kendi kalesine gol atan Samet Akaydın ve Bruno Fernandes kaydetti.

F Grubu'nda günün diğer maçında, Gürcistan ve Çekya 1-1 berabere kalırken, grubun ikinci maçlarının ardından oluşan puan tablosu şu şekildedir:

1) Portekiz - 6 puan
2) Türkiye - 3 puan
3) Çekya - 1 puan
4) Gürcistan - 1 puan

ÇEKESLOVAKYA MAÇINA NEDEN BIRAKILDI?

Gruptaki kader maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek A Milli Takımımız, bu mücadeleden galibiyetle ayrılması durumunda son 16 turuna ismini yazdıracak. Beraberlik halinde ise, Gürcistan'ın Portekiz karşısında puan kaybetmesi bekleniyor.



Bu tatsız sonuçla birlikte, EURO 2024'te ilk iki maçını kazanan tek takım olan Portekiz, turnuvanın en güçlü ekiplerinden biri olduğunu kanıtladı.

HAMİT ALTINTOP VE PORTEKİZ YILDIZI CRİSTİANO RONALDO'NUN SAMİMİ SOHBETİ DİKKAT ÇEKTİ

Karşılaşma öncesinde eski Real Madrid takım arkadaşları Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve Portekiz yıldızı Cristiano Ronaldo'nun samimi sohbeti dikkat çekti. Pepe, Beşiktaş'ta beraber forma giydiği Hamit Altıntop ile karşılaşmada selamlaştı.



BVB Dortmund Stadı'nda yaşanan heyecan dalgası, tribünlerin tamamen dolmasıyla yaşandı. Türk taraftarların yoğun olduğu tribünlerde, Ay-Yıldızlı formlar ve bayraklarla takıma verilen büyük destek gözlerden kaçmadı.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.