Dragus Kızına Neden 'DERYA' İsmini Koydu?

Dragus Kızına Neden 'DERYA' İsmini Koydu?
Gaziantep FK'de başarılı bir sezon geçirip Trabzonspor'a transfer olan Denis Dragus, Romanya milli takımında da sergilediği başarılı performansıyla konuşulan Dragus, Ukrayna milli takımına attığı gol sonrası yaşadığı sevinci eşi ve ailesiyle paylaştı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde başarılı bir sezon geçiren ve Romanya milli takımında da bu başarısını devam ettiren Denis Dragus, Ukrayna milli takımına attığı golden sonra sevincini eşi ve ailesiyle birlikte yaşadı.

Maçın ardından yeni doğan kızına neden "Derya" ismini verdiklerini açıklayan Dragus, duygularının yoğunluğundan bahsetti. Oyuncu, "Çok yoğun duygular hissediyorum. Hayal ettiğim her şey gerçekleşiyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Daha önce de belirtmiştim, Türkiye'ye gelmemin eşimin ve benim Belçika'dayken karar verdiğimiz bir durum olduğunu ve bunun sadece bir tesadüf olmadığını düşünüyorum." şeklinde samimi ifadeler kullandı. Gaziantep'e olan bağını bu açıklamalarla pekiştiren Dragus, sahadaki başarısını kişisel yaşamına da yansıtmışa benziyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum