GAZİANTEP KALESİ'NİN KORUYCUSU:' FLORİN NİTA KALSIN!'

GAZİANTEP KALESİ'NİN KORUYCUSU:' FLORİN NİTA  KALSIN!'
Gaziantep FK''nın başarısıyla taraftarların gönlünde yer edinen kalecisi Florin Nita, önceki gün sosyal medya hesabından taraftara teşekkür mesajı yayınlarken yönetimin Rumen kaleciyi kadroya dahil edileceği öğrenildi

Gaziantep Futbol Kulübü'nün ligde kalmasında başrol oynayan ve başarılı performansı ile dikkat çeken kaleci Nita'nın sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek. Alınan bilgiye yönetimin Rumen kaleci ile yeniden anlaşma sağlayacağı öğrenildi. Öte yandan Nita, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Gaziantep FK taraftarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.


BU ŞEHİR SÜPER LİGİ HAK EDİYOR

Gaziantep FK ile sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan ve yeni sezonda kırmızı-siyahlı takımla anlaşması beklenen Rumen file bekçisi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "Teşekkür zamanı. Gaziantep'te muhteşem bir sezon geçirdik, çalıştık, kendimizi adadık, inatla şansımıza inandık ve sonunda hedefimize ulaştık. Yani bunu birlikte başardığımız için herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu sezon beraber çalıştığım antrenörler Marius Sumudica, Selçuk İnan, Florin Tene ve Hakan Bulut'a, sağlık personeline, masörlere, kulüp çalışanlarına, ayrıca sportif direktör ve başkanlara teşekkür ediyorum. Hız treninde birlikte olduğumuz çalışma arkadaşlarıma bu güzel yolculuk için teşekkür ediyorum. Başardıklarımla gurur duyuyorum. Ve sonunda en önemlisi Gaziantep taraftarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Siz olmasaydınız hiçbir şey başaramazdık. Muhteşemdiniz. İnanılmazdınız. Gerçek destekçilerimizdiniz. Bu şehir bu takımı hak ediyor. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.