Sumidica Söylemişti! Webo'dan Gaziantep FK'ya çalım!

Sumidica Söylemişti! Webo'dan Gaziantep FK'ya çalım!
Gaziantep FK’nin anlaşmak için Türkiye’ye getirdiği sağ kanatta oynayan sol ayaklı Christian Bassogog, Emre Belözoğlu’nun yardımcısı Webo’nun araya girmesi ile Ankaragücü’ne transfer oldu...

Gaziantep FK’nin anlaşmak için Türkiye’ye getirdiği sağ kanatta oynayan sol ayaklı Christian Bassogog, Emre Belözoğlu’nun yardımcısı Webo’nun araya girmesi ile Ankaragücü’ne transfer olurken bu gelişme kırmızı-siyahlılarda şok etkisi yarattı. Kırmızı-Siyahlı kulübün oyuncuya yüksek para teklif etmesine karşın Webo'nun baskısı sonucu Ankaragücü'nü tercih ederken bu durum takımın Süper lige çıkamasında kaçırdığı penaltıyla da öfkeli oldukları Webo'ya bir kez daha kızgın olduklarını dile getirdi.

SUMUDİCA SÖYLEMİŞTİ!

Öte yandan Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, transferde isim istenilmesi üzerine "Şimdi ismini söylersem futbolcuya imza attıramayız. Zaten başka takım devreye girmiş futbolcuyu ayartmak için o yüzden isim söylemem doğru olmaz" sözleri dikkat çekmişti ve üstünden çok geçmeden o bahsettiği futbolcu Bassogog ve kulüp ise Ankaragücü olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.