Bodrum'a Dikkat... Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bodrumspor'u yenmek için sahaya çıkıyor

Bodrum'a Dikkat... Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bodrumspor'u yenmek için sahaya çıkıyor
TARİH: 17 OCAK 2024 (BUGÜN) SAAT: 15.00 STADYUM: KALYON HAKEMLER: EMRE KARGIN - İLKER TAKPAK - BERSAN DURAN

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Gaziantep FK, bugün saat 15.00'da 1. ligin güçlü ekibi Bodrumspor tur için karşı karşıya gelecek.

Tek maç eleme usülü Kalyon'da oynanacak maçta Gaziantep Futbol Kulübü, bugün saat 15.00'da 1. ligde şampiyonluk hedefleyen Bodrumspor karşısında tur arayacak. Ligde alt sıralarda küme düşme tehkikesi yaşayan kırmızı-siyahlılar bir yandan da kupada yoluna devam etmek istiyor. 1. ligin güçlü ekibi Bodrum ile eşleşen ve oldukça zorlu bir maça çıkacak olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde tüm hesaplar tur üzerine yapıldı.

Sumudica Kadroda Çok Oynama Yapmayacak

Kupada ilerlemek isteyen ve 1. ligin güçlü ekibi ile karşılaşacak olan Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica, kadroda çok oynama yapmayacak, İdeal 11'den bazı oyuncularını bugün Bodrumspor karşısında değerlendirecek olan Rumen teknik adam savunmada ve orta sahada değişiklik yapması bekleniyor. Geçen sezon depremden dolayı kupadaki hikayesini yarım bırakan kırmızı-siyahlılar bu sezon sonuna kadar gitmek istiyorlar. O yüzden Bodrum karşısına iyi bir kadro çıkarmak isteyen Sumuduca, 11'de çok değişiklik yapmayı planlamıyor. Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.