Fenerbahçe, Zorlu Gaziantep Deplasmanından Şansla Zaferle Ayrıldı! Sumidica'ya HAKSIZLILIK EDİLDİ

Fenerbahçe, Zorlu Gaziantep Deplasmanından Şansla Zaferle Ayrıldı! Sumidica'ya HAKSIZLILIK EDİLDİ
Fenerbahçe, Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep FK'yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. İsmail Kartal o cümlelerikulanmayacaktı

Fenerbahçe, Zorlu Gaziantep Deplasmanından Zaferle Ayrıldı



Fenerbahçe, Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep FK'yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Kalyon Stadyumu'nda gerçekleşen mücadele sonrası Fenerbahçe'nin teknik patronu İsmail Kartal, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, zeminin kötü olmasına rağmen takımının mücadeleyi bırakmadığını ve galibiyeti hak ettiklerini belirtti.



AĞIR ZEMİN
İsmail Kartal, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında 3 puanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi. Kartal, "Kazanmak için buraya geldik ve maç boyunca üstün olan bir oyun sergiledik. Daha fazla golümüz olabilirdi ama ağır zeminde de olsa futbol oynamaya çalıştık ve sonunda kazanan taraf olduk. Futbolcularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.


İSMAİL KARTAL: 'ZOR KOŞULLARDA OYANADIK'
Oyunun genelinde kontrolün kendilerinde olduğunu ve net fırsatlar bulduklarını aktaran Kartal, zemin şartları daha iyi olsa bu fırsatların daha fazlasını gole çevirebileceklerini ifade etti. Teknik direktör, oyuncularının zor koşullarda gösterdikleri performanstan ötürü memnuniyetini dile getirirken, üstün bir oyun sonucu gelen 3 puanla Gaziantep deplasmanından ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum