Gaziantep FK, Fırtına Gibi Olan Fenerbahçe'yi Ağırlıyor: Şampiyonluk Adayı Sarı Kanaryalar Karşısında Sürpriz Peşinde!

Gaziantep FK, Fırtına Gibi Olan Fenerbahçe'yi Ağırlıyor: Şampiyonluk Adayı Sarı Kanaryalar Karşısında Sürpriz Peşinde!
Gaziantep bu maça kilitlendi! Gaziantep FkliderFenerbahçeyle karşılaşıyor... Her iki takımda puan ve puanlar için sahaya çıkacak... Gaziantep Fk-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, muhtemel 11'ler, istatiskler ve teknik direktörler takımlarına ne dedİ?

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde şampiyonluğun en büyük favorilerinden Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Maç, 14 Ocak 2024 Pazar bugün saat 19.00'da Kalyon Stadyumu'nda oynanacak ve beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak. Üst düzey bir heyecana sahne olması beklenen karşılaşma, Tugay Kaan Numanoğlu'nun baş hakemliğinde gerçekleştirilecek.

GAZİANTEP FK 4 MAÇTIR YENİLMİYOR!

Rakibine ilk yarıda yenilmiş olmasına rağmen son dört maçta kaybetmeyen ve 5 puan toplayan Gaziantep FK, zoru başararak puan kazanmanın peşinde. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da mağlup oldukları Fenerbahçe'yle bu kez evlerinde karşılaşacak olan Gaziantep ekibi, taraftar desteğini arkasına alarak sürpriz yapmayı hedefliyor.


SUMİDİCA TAKIMIN BAŞINDA! GAZİANTEP FK TAM KADRO SAHADA
Gaziantep ekibi, şu an Afrika Kupası'nda yer alan Max Gradel ve Janio Bikel dışında sakat ya da cezalı oyuncu sıkıntısı yaşamıyor. Sumudica'nın teknik direktörlüğünü yaptığı kırmızı-siyahlılar, Fenerbahçe karşısında tam kadro mücadele edecek ve takımlarının başında hastalıktan iyileşen Rumen teknik adam yer alacak. Sumudica, güçlü rakipleri karşısında oyuncularını olası hatalar konusunda uyararak, maçın önemini vurguladı. Gaziantep FK'nın bu zorlu mücadelede nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu.

İSMAİL KARTAL FENERBAHÇEYİ UYARDI! 2 PUAN ÖNDEYİZ

SON antrenman öncesi; futbolcularla kısa bir toplantı yapan 62 yaşındaki tecrübeli teknik adamın, "İki puanlık fark yakaladık. Ancak ne oyunumuz ne son maçta aldığımız skor ne de rakibin durumu sizi rehavete sokmasın. Sahaya çıkıp üç puanı almalıyız. Herkes üstüne düşeni fazlasıyla yapmalı" dediği öğrenildi. Özellikle takım kaptanlarından Dzeko, İrfan Can, Mert Hakan ve Dusan Tadic'in de takım arkadaşları adına hocalarına galibiyet sözü verdiği öğrenildi.

İŞTE GAZİANTEP FK - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ:

Gaziantep FK: Nita, Arda, Ertuğrul, N'Koulou, Jevtovic, Ogün, M'Bakata, Morais, Maxim, Mustafa, Draguş

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Serdar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.