Gaziantep'te Şahinbey'in Aslanları, Trabzon'u 3-1 mağlup etti!

Gaziantep'te Şahinbey'in Aslanları, Trabzon'u 3-1 mağlup etti!
Gaziantep'in Şahinbey Aslanlarının Gurur Günü Şahinbey Belediyesi ampute futbol takımı, Trabzon Ortahisar Belediye Ampute Futbol Kulübü karşısında gösterdiği üstün performansla bir kez daha taraftarlarını gururlandırdı.

Ampute Futbol Ligine Damga Vuran Zafer

Şahinbey Aslanlarının Gurur Günü Şahinbey Belediyesi bünyesindeki ampute futbol takımı, Trabzon Ortahisar Belediye Ampute Futbol Kulübü karşısında gösterdiği üstün performansla bir kez daha taraftarlarını gururlandırdı. Tam bir takım ruhuyla sahada mücadele eden Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı, 3-1'lik zaferle futbolseverlere keyifli bir karşılaşma yaşattı.

3 Gollü Zafer
Maç boyunca rakiplerine üstünlük sağlayan Şahinbey'in aslanları, attığı üç golle oyunun kontrolünü elinde tutarak sahada fark yarattı. Trabzon Ortahisar Belediye Ampute Futbol Kulübü ise saygıyı hak eden bir mücadele sergileyerek onurlu bir golle maçı 3-1 tamamladı.

Gaziantep Gurur Duydu

Galibiyetin ardından Şahinbey Belediyesi, sosyal medya aracılığıyla oyuncuların ve teknik ekibin başarısını kutlayarak "Tebrikler Şahinbey'in Aslanları!" mesajını paylaştı. Aynı zamanda, takımın ne kadar desteklendiğini ve spora verilen önemi bir kez daha vurgulayarak bu başarıyı duyurdu.

Gaziantep Hep Yanınızda
Şahinbey'in aslanları, bir sonraki maçta da aynı azim ve kararlılıkla sahada yer alacaklarını ve Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini dile getirdi. Tüm sporseverlerin gözü kulağı bir sonraki maçta olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.