Yılın İlk Golü GAZİANTEP FK'dan...Gaziantep FK 2024.

Yılın İlk Golü GAZİANTEP FK'dan...Gaziantep FK 2024.
GA2024 yılının ilk süper lig maçı Gaziantep Futbol Kulübü ile Pendikspor arasında oynanırken 2-2 biten maçta yılın ilk golünü Denis Dragus attı.

Gaziantep Futbol Kulübü, 2024’ün ilk maçında Pendikspor ile karşı karşıya gelirken 2024'te yeni yılın ilk golü de Denis Dragus’tan geldi. Gaziantep FK’nın golcüsü takımını öne geçiren gole imza atarken Süper Lig’de

BÖYLA MAÇYOK!

Gaziantep FK puanını 20’ye yükseltirken, Pendikspor ise puanını 15’e çıkardı.
Öne geçtikleri maçtan berabere ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyleyen Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Ne diyeceğimi bilmiyorum. İkinci defa rakibimize puan hediye ettik. Adana Demirspor'a karşı 2-0'dan puan kaybettik. Bugün yine 3 dakikada iki gol yedik. Maçın sıcaklığıyla fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Ama bunu kabul edemiyorum. 2-0 öne geçtik, rakibin kırmızı kart görmesi gerekiyordu ama bu bahane değil. Bu skoru yakaladıktan sora bu oyunu koparmak gerekiyor. Normalde şu an 24 puanda olmamız lazımdı. Evimizde sürekli aynı hataları yapmamalıyız. Maçı kaybedebilirdik. Öndeyken oyuncularıma öne çıkmalarını söyledim ama anlamadığım şekilde oyuncular geri çekiliyor. Sürekli gol attığımızda skoru korumaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.