Gaziantepspor'dan Amedspora Uzanan Başarı Hikayesi

Gaziantepspor'dan Amedspora Uzanan Başarı Hikayesi
Gaziantepspor'u 2007-2008 sezonunda çalıştıran tecrübeli teknik direktör Amedspor'la anlaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor, teknik direktörlük koltuğuna deneyimli isim Mesut Bakkal'ı getirme kararı aldı. Kulüp başkanı Aziz Elaldı'nın önderliğindeki Amedspor, Süper Lig'de 7 farklı kulübü çalıştırmış olan tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal ile anlaşarak yeni bir döneme adım attı.

SÜPER LİG TECRÜBESİ İLE BİLİNEN MESUT BAKKAL YENİ GÖREVİNE HAZIR

Amedspor'un yeni teknik direktörü Mesut Bakkal, Türk futbolunda adını duyurmuş bir isim olarak biliniyor. Kırıkkalespor altyapısında futbola başlayan Bakkal, futbolculuk kariyerinden sonra teknik direktörlük camiasına adım atmış ve birçok Süper Lig kulübünde görev yapmıştır.

GAZİANTEP FK DENEYİMİ VE HEDEFLER

2007-2008 sezonunda Gaziantep FK'yi çalıştıran Bakkal, o dönemde 15 maça çıkarak takımın başında önemli bir deneyim elde etmişti. 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyetle Gaziantepspor'un başında bulunan Bakkal, bu tecrübesiyle Amedspor'un yeni döneminde liderlik yapacak.

SERDAR BOZKURT İLE YOLLAR AYRILDI, MESUT BAKKAL İLE YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR

Son haftalardaki puan kayıpları nedeniyle teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayıran Amedspor, yeni döneme Mesut Bakkal ile adım atma kararı aldı. Bakkal'ın liderliğindeki Amedspor, puan kayıplarını telafi edip hedeflere odaklanmayı amaçlıyor.

Amedspor'un başına getirilen Mesut Bakkal, kulübün hedefleri doğrultusunda tecrübesi ve bilgisiyle takımı başarıya taşımayı amaçlıyor. Futbolseverler, Amedspor'un bu yeni dönemdeki performansını merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum