Gaziantep siyasetinde flaş iddia..! Hangi Belediye Başkanı Parti Değiştiriyor?

Gaziantep siyasetinde flaş iddia..! Hangi Belediye Başkanı Parti Değiştiriyor?
Gaziantep siyasetinde şok iddia..! Gaziantep’te ilçe belediye başkanlarından bir veya ikisinin Ak Parti’ye geçiş yapacağı yönündeki söylentiler, Gaziantep siyasetinde hareketli saatler yaşanmasına neden oldu.

31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 6 ay zaman geçmişken Gaziantep siyasetinde seçim dönemini aratmayacak bir hareketlilik yaşanıyor. Bir veya iki ilçe Belediye Başkanı’nın Ak Parti yetkilileri ile görüştükleri ve partilerinden istifa ederek Ak Parti’ye geçecekleri iddiaları Gaziantep siyasetini hareketlendirdi. Ak Parti’ye geçeceği öne sürülen İlçe Belediye Başkanı ile birlikte 10 veya 13 Belediye Meclis Üyesi’nin de Ak Parti’ye geçeceği öne sürüldü.

Hangi ilçe veya ilçelerin Belediye Başkanı’nın Ak Parti’ye geçeceği söylentisi geniş yankı uyandırırken, ilçenin merkez mi kırsal mı olduğu ise ayrı bir tartışma konusu oldu. Ak Parti dışında Şehitkamil ve Nizip ilçelerinde CHP’li, Oğuzeli ve Yavuzeli ilçelerinde ise YRP’li Belediye Başkanları ve Araban ilçesinde MHP’li Başkan 31 Mart seçimleri sonrası görevlerine başlamışlardı.

Gaziantep siyasi kulislerinde şimdi en çok konuşulan konu hangi Belediye Başkanı ve ilçenin Ak Parti’ye katılım sağlayacağı oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum