Gaziantep Ak Parti'de Neler Oluyor? AK Parti’de liste hazır mı?

Gaziantep Ak Parti'de Neler Oluyor? AK Parti’de liste hazır mı?
Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Fedaioğlu’nun atanmasının üzerinden 1 ay geçmesine rağmen, yönetim kurulunun halen belli olmaması, parti içinde dedikodulara neden oldu.

Ak Parti Gaziantep teşkilatında gözler il yönetim kurulu üyelerinin kimler olacağına çevrilirken belirsizlik nihayet sona eriyor. Geçtiğimiz hafta sonu son şekli verilmesi beklenen il yönetim kurulu İl Koordinatörü Hakan Kahtalı’nın Gaziantep ziyareti ile netleşiyor.

FEDAİOĞLU 1 AY ÖNCE ATANDI AMA…

Ak Parti’de Murat Çetin’in görevden alınmasının ardından il başkanlığına önce vekaleten Murat Şerbetçi, ardından da asaleten Fatih Fedaioğlu atanmıştı. Fedaioğlu 24 Haziran’da göreve atanırken, aradan geçen bir aylık süreçte il yönetim kurulu üyeleri halen belli olmadı.

BAŞVURU SAYISI BEKLENENİN ALTINDA

Fedaioğlu’nun göreve başlamasının hemen ardından yönetim kurulu üyeliği için başvurular alınmaya başladı. Geride kallan bir aylık süreçte başvuruların bekleninin altında kaldığı öğrenilirken, buna rağmen Fedaioğlu’nun başvuru sayısını 900’ün üzerinde açıklaması dikkat çekti.

YÖNETİM HALEN OLUŞMADI

Fedaioğlu görevdeki bir ayını tamamlarken, yönetim kurulu ise halen oluşmuş değil. Başvuraların sona ermesinin ardından, genel merkez ile yapılan istişarelerin ardından yönetim kurulu listesi için düğmeye basıldı. Ancak, her kesimden yapılan müdahaleler nedeniyle Fedaioğlu taslak listeyi bile oluşturamadı. Fedaioğlu, yakın ekip arkadaşlarıyla birlikte planladığı yönetim listesini ise, genel merkezin bilgisi olmaması nedeniyle kimseyle paylaşmadı.

KAHTALI GELDİ

Ak Parti Genel Merkezi Gaziantep il yönetimi için yaşanan süreci yakından takip ediyor. Gaziantep İl Koordinatörü Hakan Kahtalı, yönetim için Başkan Fedaioğlu ile sürekli irtibat hainde. Gelişi sürekli ertelenen Kahtalı’nın, Gaziantep’e dün geldi.

FEDAİOĞLU İLE TOPLANTI

Hakan Kahtalı Gaziantep’te İl Başmanı Fatih Fedaioğlu ile bir araya gelerek il yönetimi üzerine görüş alışverişinde bulundu. İki isim uzun süren toplantıda başvuranları tek tek alıp taslak listeyi oluşturdular. Oluşturan liste Kahtalı tarafından onay işin genel merkeze götürüldü. Genel merkez yapılacak istihbari çalışmaların ardından Gaziantep il yönetim kurulu listesine son şeklini verecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.