Gaziantep'te AK PARTİ'DE SOK TARİH

Gaziantep'te AK PARTİ'DE SOK TARİH
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep İl Başkanlığına atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu, yeni yönetimini Çarşamba günü açıklayacak.

Fedaioğlu’nun atandığı günden bu yana çok sayıda kişiyle görüşerek Gaziantep’i Türkiye Yüzyılına taşıyacak güçlü bir yönetim kurmaya çalıştığı öğrenildi. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’in görevden istifasının ardından bir süre Murat Şerbetçi’nin vekaleten yürüttüğü Gaziantep İl Başkanlığı için İl, ilçe yönetimleri ile kadın ve gençlik kollarının katılımıyla yapılan temayül yoklamasının ardından Gaziantep’ten Ankara’ya çağrılan 4 isim arasındaki sanayici ve iş insanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası Zonguldak, Kastamonu, Osmaniye, Adıyaman, Erzincan ve Afyonkarahisar'ın il başkanları ile birlikte kamuoyuna duyurulmuştu.

VEFALI VE DİNAMİK LİSTE

Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Erdoğan tarafından AK Parti il başkanlığına atanmasının ardından yönetim kurulunu oluşturmak için çok sayıda görüşme yaptı. Bu arada müracaat süresi 15 günlük müracaat süresinin ardından mülakat sonrası liste Genel Merkeze gönderildi. 1000'in üzeri müracaat yapanlar arasında partiye gönül veren yeni yüzlerin çok olduğu gözlendi. 50 Kişilik Asil 25 kişilik yeden yönetim listesi tecrübeli, vefalı, çalışkan ve dinamik bir listeden oluşacağı belirtiliyor. A TAKIMI AÇIKLANIYOR Genel Merkez Teşkilat Başkanı Hakan Kâhtalı aday havuzunda oluşan listeyi çok yönlü kontrolü sağlandıktan sonra Çarşamba günü veya perşembe günü A takımın listesini Gaziantep'te İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ile birlikte açıklayacak.

YENİ YÜZLER OLACAK

Listede eski tecrübeli isimler son yönetimde başarı gösterenler ve yeni yüzlerin oluşacağı listede sürpriz isimlerin olduğu belirtiliyor. Listede iş dünyasının tanınan simaları, hukukçular, akademisyenlerin yanı sıra partili gençler ve kadınlara da ciddi bir yer verilecek. PARTİDE ETKİNDİ AK Partinin kuruluşundan bu yana içinde olan partide önemli görevler üstlenen Fedaioğlu, iş hayatındaki başarıların yanı sıra sivil toplum kurumlarındaki çalışmalarıyla da biliniyor. Fedaioğlu. AK Parti il başkanlığına atandığı sırada Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep İl Başkanı olarak görev yapıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.