AK Parti Gençlik Kolları, Afetlere Karşı Hazırlıklarını Güçlendiriyor!

AK Parti Gençlik Kolları, Afetlere Karşı Hazırlıklarını Güçlendiriyor!
AK Parti Gençlik Kolları, sadece bir siyasi partinin gençlik kolu olmanın ötesinde, toplumsal olaylara sessiz kalmayan, her zaman fikrini ortaya koyan ve hızlı bir şekilde harekete geçen bir oluşum.

Depremin olduğu ilk andan itibaren, ailelerimizi güvenli yerlere bıraktıktan sonra sabah saat 9’da gençlik kollarımıza mensup arkadaşlarımızla birlikte Nurdağı ve İslahiye ilçelerimize hareket ettik. Bu bölgelerde haftalarca aralıksız bir şekilde AFAD koordinatörlüğünde çalışmalarımızı yürüttük.

Türkiye’nin sadece deprem değil, yangın, sel, heyelan gibi birçok çevresel olayın yaşandığı bir ülke olduğunun bilincindeyiz. AK Parti Gençlik Kolları olarak, yaşanacak tüm afetlerde vatandaşımıza yardım eli uzatırken bu işin eğitimini almış, daha bilgili, daha profesyonel ve donanımlı bir şekilde çalışmak istiyoruz. Bu doğrultuda, AFAD gönüllü eğitimlerinin ilk oturumunu Perşembe günü gençlik kollarımıza mensup 300 arkadaşımızla gerçekleştirdik.

Bu eğitimler sayesinde gençlerimiz, afet durumlarında daha etkin ve organize bir şekilde görev alabilecekler. Amacımız, gelecekte yaşanabilecek olası afetlerde daha hazırlıklı ve donanımlı bir ekip olarak vatandaşlarımızın yanında yer almaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.