Gaziantep Ak Parti İl Başkanı Kim Olacak? O İSİMLER ANKARA'YA ÇAĞRILDI!

Gaziantep Ak Parti İl Başkanı Kim Olacak? O İSİMLER ANKARA'YA ÇAĞRILDI!
AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasının ardından siyaset ve iş dünyasınca sevilen ve partinin emektarlarından olan bir isim Genel Merkeze çağrıldı.

AK Parti Gaziantep İl başkanlığı için bölge koordinatörü Hakan Kahtalı gözetiminde dün yapılan temayül yoklamasında İl Yönetimi, Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkan ve yöneticileri, il kadın ve gençlik kolları, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolu başkanları tarafından verilen oylar genel merkeze gönderildi.

Memohaber.com'da yayınlanan habere göre; Bugün de partinin emektarlarından olan ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden MÜSİAD Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir tarafından Genel Merkeze çağrıldı. Fedaioğlu yarın saat 15.00'te Kandemir ile görüşecek.

Ote yandan eski milletvekili ve MKYK üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu ve İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi'nin de Erkan Kandemir tarafından çağrıldığı öğrenildi. Genel Merkezde 3 isimle görüşecek olan Kandemir'in görüşme ve temayül notlarını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunacağı, Erdoğan'ın son kararı vererek il başkanını ataması bekleniyor.

Kaynak:memohaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.