Gaziantep'ten Video Paylaştı: 'BURASI AFGANİSTAN MI?' DEDİ! VE SONRA

Gaziantep'ten Video Paylaştı: 'BURASI AFGANİSTAN MI?' DEDİ!  VE SONRA
Yayınladığı "Burası Afganistan değil, Gaziantep" başlıklık videoyla yola atılan deri ve atıklar için belediyeyi göreve çağıran CHP Meclis Üyesi Hasan Şencan, o atıkların deri olması nedeniyle büyükşehir belediyesini yetkisinde olduğunu savundu.

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Hasan Sencan, sosyal medya hesabında yol kenarına atılan kurban derisi ve çöpleri gösteren bir video yayınlayarak belediyeyi göreve çağırdı.

Şencan'ın paylaşımındaki adresin CHP'li Umut Yılmaz'ın yönettiği Şehitkamil Belediyesi sınırlarındaki Sacır mahallesi olması ise dikkat çekti. Şencan'ın paylaşımına yorum yapan vatandaşlar belediyeleri karıştırdığı beliterek, "Orası sizin partilinizin yönettiği belediye" uyarısında bulundu.

CHP'li Hasan Şencan, CHP'li Umut Yılmaz'ın yönettiği Şehitkamil Belediyesi’nin temizliğinden sorumlu olduğu Sacır Mahallesi’ndeki görüntülerin medyada dile getirilmesi uzerine yeni bir açıklama yaptı. Şencan'ın açıklaması şöyle: Kamuoyuna ve AKP’nin paralı trollerinin dikkatine. AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisi alanında bulunan kurban derileri atıklarını toplamayı, çöp gibi gösterip üzerindeki sorumluluğu atmaya çalışıyor. Şehri 50 yıl geri götürüp, kocaman bir köye çevirdiniz. Halen hiçbir şey olmamış gibi sorumluluğu üzerinizden atmaya çalışıyorsunuz

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.