AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına sürpriz isim!

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına sürpriz isim!
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'in görevden affını istemesinden sonra il başkanlığı için 5 isim ön plana çıkıyor.

AK Parti Gaziantep'te il başkanlığı için başta eski milletvekillerinden Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Halil Uğur, Hakan Kurt olmak üzere AK Parti'de 22 yıl boyunca görev yapan ve çeşitli kademelerde görev yapan Mehmet Haz'ın da ismi konuşuluyor.

UZER VE ERDOĞAN ÖN PLANDA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına deneyimli isim olan Ahmet Uzer üzerinde dururken AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Erkan Kandemir'in de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı görüşte olduğu öğrenildi. Öte yandan AK Parti'de 20 yıldır milletvekilliği yapan Mehmet Erdoğan'ın da ismi adaylar arasında yer alıyor.

HAZ İL BAŞKANI OLABİLİR!

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı için ilk önce AK Parti kurucu il yönetimde görev alan daha sonra Şahinbey belediye başkan yardımcılığı ve ondan sonrada AK Parti'nin tüm teşkilatlarında görev alan Mimar Mehmet Haz'ın da adı öne çıkıyor. Haz, AK Parti İl Başkanlığı için tüm teşkilatlarda görev alması nedeniyle genel merkez tarafından düşünülen bir diğer isim.


5 isimden birisi il başkanı

Murat Çetin'den boşalan AK Parti İl Başkanlığı için Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Halil Uğur, Hakan Kurt ve Mehmet Haz'dan birisinin göreve getirilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum