Şanlıurfalılardan Şahin ve Haz'a büyük destek!

Şanlıurfalılardan Şahin ve Haz'a büyük destek!
Gaziantep Şanlıurfalılar Federasyonu Zümrüt Düğün salonunda AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ağırladılar.

(ŞAN-DER) Şanlıurfalılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çekilmez'in düzenlediği toplantıda AK Parti'den 3. kez Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Fatma Şahin'e ise büyük destek vereceklerini açıkladılar.

Zümrüt Düğün salonunda yapılan toplantıda yaklaşık 3 bin kişi katılırken toplantıda Fatma Şahin'e ise büyük ilgi gösterildi. Öte yanda Şanlıurfalılar Fatma Şahin'den Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği için kendilerinin çok sevdiği ve desteklediği AK Parti Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi adayı, AK Parti eski belediye başkan yardımcısı, 2001 yılında bu yana AK Parti'ye hizmet eden, il-ilçe yönetim kurullarında görev alan ve en son olarak da AK Parti il başkanvekili olarak görev yapan Mehmet Haz'ı görmek istediklerini belirttiler.

Fatma Şahin, Mehmet Haz'ı başkanvekili yapacağını açıkladı!


Yaklaşık3 bin kişinin katıldığı toplantıda konuşan Fatma Şahin yaptığı konuşmada Şanlıurfalıların her zaman kendisine destek olduğunu ve bu seçimde de aynı desteği verdikleri için Mehmet Haz'ın başkanvekili yapacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.