CHP Gaziantep’te Kriz Derinleşiyor… CHP İl Başkanı Reisoğlu İstifa Mı Edecek?

CHP Gaziantep’te Kriz Derinleşiyor… CHP İl Başkanı Reisoğlu İstifa Mı Edecek?
CHP Gaziantep’te Meclis Üyesi Aday Listeleri ile ilgili kriz büyüyor. Edinilen bilgilere göre, CHP İl ve İlçe Başkanlıkları tarafından hazırlanan Meclis Üyesi Aday Listeleri Genel Merkeze gönderildi.

CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, örgüt iradesi ile hazırlanan listelerde kota ve kontenjan kullanılmaması talebini yinelediği ve listelerde değişim olması halinde istifaya hazır olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep’te meclis üyesi aday listesi ile ilgili tartışmalı süreç devam ediyor. CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu ve İlçe Yönetimleri, 4 Şubat tarihinde yapılan ön seçimde çıkan sonucu uygun olarak hazırlanan meclis üyesi aday listesini CHP Genel Merkezine gönderdi.

REİSOĞLU MECLİS ÜYELERİNİN ÖN SEÇİMLE BELİRLENMESİNİ İSTEMİŞTİ

CHP İl Reis Reisoğlu, daha önce verdiği demeçlerde Meclis Üyelerinin Ön Seçimle belirlenmemesi halinde görevden ayrılacağını açıklamıştı.

GÖZLER GENEL MERKEZDE

Genel Merkezin ısrarla genç ve kadın kotası uygulanması ile ilgili talebine karşı örgüt iradesi doğrultusunda hareket eden CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu’nun Genel Merkezden gelecek Meclis Üyesi Aday Listelerinde değişim olması halinde istifaya hazır olduğu öğrenildi.

Şimdi gözler, CHP Genel Merkezinden ilerleyen saatlerde gelecek olan meclis aday listesine çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.