Yenidoğan skandalı Gaziantep'e sıçradı! GAZİANTEP'TE 15 KİŞİLİK EKİP KURULDU

Yenidoğan skandalı Gaziantep'e sıçradı! GAZİANTEP'TE 15 KİŞİLİK EKİP KURULDU
Türkiye'yi sarsan yenidoğan skandalı şimdi de Gaziantep'e sıçradı. Tekirdağ'daki hastanelerde yaşanan bebek ölümlerine sebep olan 'yenidoğan çetesi' hakkında hakkında Gaziantep'ten de benzer ihbarlar geldiği belirtiliyor.

İstanbul ve Tekirdağ'daki hastanelerde yaşanan bebek ölümlerine sebep olan 'yenidoğan çetesi' hakkında hakkında Gaziantep, Niğde, Sakarya, Kocaeli ve Antalya’dan da benzer ihbarlar geldiği belirtiliyor. Bu dört ilde faaliyet gösteren bazı özel hastanelerde yoğun bakım ünitelerine sevk edilen bazı bebeklerin sahte epikriz raporu düzenlenerek hastanede fazla süre yatırıldığı, bu bebekler arasında şüpheli ölümlerin olduğu iddia edildi.

15 KİŞİLİK EKİP

Yenidoğan bebek olayları Gaziantep'te tartışmalar yaratırken, Sosyal Medyada Gaziantep'te de yenidoğan bebek ölünlerinin bilinçli şekilde gerçekleştirildiği ve bir çok hastanenin bu olaylara adı karıştığı iddialarıyla çalkalanırken, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin'in Bakanlığın emriyle 15 kişilik bir ekip kurduğu ve bu ekibin bütün büyüklü küçüklü özel hastanelerin yoğun bakım ve yenidoğan bölümlerini adeta mercek altına alacağı ve bu denetimlerin son 10 yılı kapsayacağı iddia edildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.