Cinsel performansı iki katına çıkaran o karışım iki saat içinde…

Cinsel performansı iki katına çıkaran o karışım iki saat içinde…
Antioksidan açısından zengin olan Keçiboynuzu, pekmezi yapılarak tüketildiğinde vücudun kaybettiği enerjiyi yeniden geri kazanması sağlanır. Cinsel performansı artıran Keçiboynuzu en doğru şekilde nasıl kullanılabilir? Ayrıntılar haberimizde…

Keçiboynuzu doğal kalsiyum deposu, kansere karşı etkili doğal ilaçtır. Kalp ve damar sağlığını korur. Keçiboynuzunu popüler hale getiren en önemli özelliği ise iktidarsızlık problemi yaşayanlar için doğal çözüm oluşturmasıdır.

ekran-resmi-2024-10-18-19-57-02.png

Cinsel gücü arttıran özelliği sayesinde piyasada satılan kısa süreli etkili ilaçlardan daha etkili oluşu ile tavsiye ediliyor. Özel olarak hazırlanacak Keçiboynuzu kürü sayesinde erkeklerin cinsel performansı kısa sürede istenen düzeye ulaşıyor.

ekran-resmi-2024-10-18-19-57-15.png

Afrodizyak etkisi ile ilişki öncesi uyarımı artırdığı için kullanılması tavsiye ediliyor. Cinsel isteğin artması için Keçiboynuzunun yanında Antep Fıstığı, Zencefil, Fesleğen, Nane, Maydanoz, Enginar, Yumurta, Kereviz gibi yiyecekler tüketilebilir.

ekran-resmi-2024-10-18-19-57-29.png

Düzenli tüketildiğinde kemik gelişimini destekliyor. Kalp ve damar sağlığını güçlendiriyor. Vitamin ve mineral desteği sunarken antioksidan özleri sayesinde vücudun bağışıklığını kuvvetlendiriyor.

ekran-resmi-2024-10-18-19-57-43.png

Araştırmalara konu olan Keçiboynuzu Kolon kanserine karşı şifasını ortaya koyuyor. İşlenmiş şekere alternatif olarak satışı yapılan Keçiboynuzu bir su bardağı içinde yaklaşık 229 kalori barındırır. Bu demek oluyor ki bir Keçiboynuzu 4 yemek kaşığı şekere eşdeğerdir.ekran-resmi-2024-10-18-19-58-15.png

En çok merak edilen konu ise Keçiboynuzunun nasıl tüketileceği oluyor. Keçiboynuzu toz haline getirilerek süt, smoothie ya da milkshake içerisine atılarak içilebilir. Keçiboynuzu kapsülleri suyla birlikte yutularak vücuda alınabilir. Keçiboynuzu çayı suda kaynatılıp demlenerek düzenli olarak tüketilebilir.

Enerji verici etkisini ortaya çıkarabilmek için Keçiboynuzu pekmezi bal ile karıştırılarak her sabah aç karnına ve yatmadan önce bir tatlı kaşığı tüketilmelidir. Günde en az iki adet tüketilmesi önerilir. Pekmezle birlikte karıştırılarak rahatlıkla yenebilir.

Kaynak:Fevzi Tekin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.