Gaziantep Şehir Hastanesi'nde yaklaşık 2 milyon hastaya hizmet verildi!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nde yaklaşık 2 milyon hastaya hizmet verildi!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep Şehir Hastanesi'nde açılışından bu yana geçen 8 ayda yaklaşık 2 milyon hastaya hizmet verildiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı koca, Gaziantep Şehir Hastanesi’nde 8 ayda yaklaşık 2 milyon hastaya hizmet verildiğini belirterek, polikliniklerde hizmet verilen hasta sayısının 1 milyon 550 binin üzerinde olduğunu bildirdi.

Acilde hizmet alan hasta sayısının 450 bin civarında olduğu bilgisini paylaşan Bakan Koca, “Yapılan cerrahi işlem sayısı 75 bin. Yatarak tedavi gören hasta sayısı 60 bindir.” dedi.

Bakan Koca ''Güneydoğu Anadolu Bölgesinden tüm hastaların kolayca başvurduğu Gaziantep Şehir Hastanemiz, bilindiği gibi yaklaşık 8 ay önce faaliyete geçmişti. Bölgedeki tek yara bakım servisinde hastaların kronik ve iyileşmeyen yaralar tedavi ediliyor, kronik ve iyileşmeyen yarası olan hastalara yataklı hizmet de sunuluyor. Acilde hizmet alan hasta sayısının 450 bin civarında olduğu ve yapılan cerrahi işlem sayısı 75 bin, Ayrıca yatarak tedavi gören hasta sayısı 60 bindir. Çalışmaları için ekibimize teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.''

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.