Doktor Mustafa Yıldız, Gaziantep Sağlık Hizmetleri Başkanlığına Sağlık Bakanlığı Tarafından Atandı!

Doktor Mustafa Yıldız, Gaziantep Sağlık Hizmetleri Başkanlığına Sağlık Bakanlığı Tarafından Atandı!
Sağlık camiasının sevilen isimlerinden Uzm. Dr. Mustafa Yıldız, Gaziantep Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığına atandı.

6 Şubat Depremi sırasında ailesini güvenli bir yere aldıktan sonra hastaneye koşan ve günlerce hastaneden ayrılmayan Dr. Yıldız, özverisiyle dikkat çekmişti

Yeni Görevine Başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen bu atama, Gaziantep Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin'in ekibine önemli bir katkı sağladı. Uzm. Dr. Mustafa Yıldız, bugün itibariyle yeni görevine başladı ve EKİP (Entegre Kurumsal İnsan Kaynakları Platformu) sistemine kaydedildi.

Özgeçmişi

1988 Gaziantep doğumlu olan Uzm. Dr. Mustafa Yıldız, ilk, orta ve lise eğitimini İslahiye'de tamamladı. 2012-2014 yılları arasında Gaziantep İslahiye İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde çadırkent sorumlu hekimi olarak görev yaptı. 2014-2017 yıllarında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı'nda görev aldı. 2017-2018 yıllarında Bingöl Solhan Devlet Hastanesi'nde, 2018-2024 yıllarında ise İslahiye Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak hizmet verdi.

Uzm. Dr. Mustafa Yıldız, Gaziantep Sağlık Müdürlüğü'ndeki yeni görevine başlamış olup, şehirdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma yolunda önemli adımlar atması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.