Cumhur Dülek Yazdı: 'Gaziantep FK GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR! KAYSERİSPOR İSE DEHŞET OYNUYOR!'

Süper Lig'in 9. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kayserispor ve Gaziantep FK, karşı karşıya geldi. Mücadelede iki kez geriye düşen ev sahibi ekip, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ancak Gaziantep FK'de yakaladığı fırsatları değerlendiremeyerek galibiyeti kaçırdı.

Maçın 22. dakikasında Gaziantep FK, David Okereke’nin golüyle öne geçti. Ancak bu gole cevap vermekte gecikmeyen Kayserispor, 24. dakikada Boa Morte'nin attığı golle eşitliği sağladı. İlk yarının son anlarında, 45+1'de Kacper Kozlowski’nin şık vuruşu konuk ekibi yeniden öne geçirdi ve Gaziantep FK soyunma odasına 2-1 üstün gitti.

İkinci yarıda tempo bir an bile düşmedi. 57. dakikada Kayserisporlu Miguel Cardoso'nun golü, önce ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ancak va incelemesi sonrası hakem golü geçerli saydı ve skor 2-2'ye geldi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında Kayserispor, öne geçmek için birçok net pozisyona girse de, Gaziantep Fk'de farkı arttırmak istedi ama son vuruşlarda etkili olamayınca her 2 takımdaistedikleri golü bulamadı. Mücadele 2-2'lik beraberlikle tamamlandı.

Bu sonuçla Kayserispor, ligdeki sekizinci maçında da galibiyet hasretini dindiremedi ve puanını 5’e yükseltti. Gaziantep FK ise puanını 6 yaparak alt sıralardan uzaklaşma yolunda küçük de olsa bir adım attı.

Not: 'Her iki takımda gerçekten bu lige damga vuracak kondisyona ve güce sahip...'

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cumhur Dölek Arşivi