Demet Akalın'dan Fatma Şahin'e Övgü: "İstanbul'a Gereken Başkan!"
Yayınlanma:
Gaziantep Büyükşehir Belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmaları, ünlü sanatçı Demet Akalın'dan büyük bir takdir topladı.
Kar yağışıyla mücadele eden ekiplerin çabaları, Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Sanatçı Akalın, Şahin'in başarılı çalışmalarını gözlemleyerek, onu "İstanbul'a gereken başkan" olarak nitelendirdi ve Şahin'in İstanbul Belediye Başkanlığı için uygun bir aday olduğunu ifade etti.
Hayırlı sabahlar diliyoruz. Gaziantep’e rahmet yağıyor, bereket yağıyor. ????
— Fatma Şahin (@FatmaSahin) February 12, 2025
Ekiplerimiz sabaha kadar sahadaydı, şu anda sıkıntılı yolumuz bulunmuyor. pic.twitter.com/yqJLs04VfN
Gaziantep'te yoğun kar yağışı yaşanırken, Gaziantep Büyükşehir Belediye ekipleri gece boyunca teyakkuzda kaldı. Belediye Başkanı Fatma Şahin, ekiplerin yoğun çalışmalarının görüntülerini kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
YORUM DEMET AKALIN'DAN GELDİ
Magazin
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.