Hadise, Yeni Aşkı Yönetmen Şenol Sönmez'le Kamera Karşısında! "Gelin Takımı" Ön Gösteriminde Beraber Poz Verdiler!

Hadise, Yeni Aşkı Yönetmen Şenol Sönmez'le Kamera Karşısında! "Gelin Takımı" Ön Gösteriminde Beraber Poz Verdiler!
Pop müziğin sevilen ismi Hadise, aşk hayatında yeni bir sayfa açtı. Ünlü şarkıcı Hadise'nin kalbini, "Esas Oğlan" dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Şenol Sönmez'e kaptırdığı dedikoduları sonunda doğrulandı.

Söylentilere konu olan Hadise, uzun süredir adının yanında birçok ünlü ismi duymaya alışıktı. En fazla dikkat çekenlerden biri de Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk'tu. Ancak dedikoduların odağındaki isim, şarkıcının yakın çevresinde başka biri olduğunu işaret ediyordu.

ekran-resmi-2024-10-16-19-11-20.png

"Esas Oğlan" dizisinde Seda Bakan ile birlikte rol alan Hadise'nin kalbini, dizi yönetmeni Şenol Sönmez'in kazandığı magazin gündemine oturmuştu. Aşk iddialarını doğrulayan çift, ilişkileriyle ilgili sessizliklerini sonunda bir etkinlikte birlikte boy göstererek bozdu.

ekran-resmi-2024-10-16-19-16-23.png

Hadise ve Şenol Sönmez, "Gelin Takımı" filminin özel gösterimine katılarak aşklarını kamuoyu önünde ilk kez paylaştı. Film öncesi birlikte poz vermekten kaçınan çift, gecenin sonunda ise dikkat çekmemek için ayrı ayrı mekanı terk etti. Bu gizemli ayrılış, ikilinin ilişkisi hakkında daha fazla merak uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.