Şeyma Subaşı Yepyeni Aşkıyla Poz Verdi: Brezilyalı Model Marlon ile Dudak Dudağa!

Şeyma Subaşı Yepyeni Aşkıyla Poz Verdi: Brezilyalı Model Marlon ile Dudak Dudağa!
Şeyma Subaşı, kalbini bu kez Brezilyalı model Marlon Teixeira'ya kaptırdı. Acun Ilıcalı ile 2017 yılında evlenip 2018 yılında yollarını ayıran ve kısa bir süre öncesine kadar Mohammed Alsaloussi ile evli olan Subaşı, şimdi de yeni bir aşkın peşinde.

Subaşı ve Teixeira, sosyal medya hesapları üzerinden birlikte çektikleri romantik fotoğrafları paylaşarak ilişkilerini kamuoyu ile resmen paylaştılar. Subaşı ilk olarak sevgilisiyle el ele verdiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı ve bu gönderiye "Çok fazla yükselen aşk, özgürlük dolu ve zaten akan doğal ve saf" şeklinde bir yorum bıraktı.

ekran-resmi-2024-10-14-18-33-22.png


Ardından ikili, dudak dudağa oldukları samimi anların görüntülerini sevenlerinin beğenisine sundu. Subaşı, bu paylaşıma da duygusal bir not eklemeyi ihmal etmedi. İlişkilerine dair düşüncelerini "Birlikte geçirdiğimiz her an saf büyü gibi geliyor, sevgi, kahkaha ve beni çok canlı hissettiren derin bir bağla birbirimizi besliyoruz. Sessizlik ve yakınlık içinde, yüreğimi dolduran, hayatı dolu ve güzel hissettiren bir huzur buluyorum. En basit şeyler en anlamlı şey." sözleriyle ifade etti.

ekran-resmi-2024-10-14-18-33-35.png


Subaşı ve Teixeira'nın aşk dolu anları bunlarla da sınırlı kalmadı; birbirlerine olan yoğun sevgilerini yoga yaparken de sergilediler. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, çiftin birbirine öpücükler yağdırdıkları görülüyor. Bu paylaşımlar, Subaşı'nın hayranlarını hem şaşırttı hem de onları sevgi dolu, heyecanlı bir ilişkinin iç yüzüne ortak etti.

ekran-resmi-2024-10-14-18-33-42.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.