Gaziantep'te İş ve siyaset Dünyası Bu Düğünde Buluştu! 40 ŞAHİTLİ MUHTEŞEM NİKAH VE DÜĞÜN

Gaziantep'te İş ve siyaset Dünyası Bu Düğünde Buluştu! 40 ŞAHİTLİ MUHTEŞEM NİKAH VE DÜĞÜN
AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan'ın oğlu Dr. Muhammet Emin ile emekli Başsavcılardan zeki Bayrak'ın kızı Dr. Müberra Zülal düzenlenen düğün ve nikah töreni ile dünya evine girdi.

İstanbul Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank eğitim ve Araştırma hastanesi Gögüs hastalıkları anabilim dalı öğeretim üyelirinden Dr. Muhammed Emin Çelikaslan ile Dr. Muberra Zülal Bayrak çiftinin düzenlenen Nikah ve düğünü muhteşem törenle hayatını birleştirdiler.

ekran-resmi-2024-10-13-12-00-38.png

AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan'ın oğlu Muhammet Emin ile Trabzonlu eski Başsavcılarından Zeki Bayrak'ın kızı Müberra Zülal'ın mutluluklarının gözlerinden okunduğu özenle hazırlanmış düğün töreni davetlileri hayran bıraktı.

ekran-resmi-2024-10-13-12-00-49.png

Gaziantep iş dünyasının önde gelen isimlerinden AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan- Zeliha Çelikaslan çiftinin Dr. oğlu Muhammed Emin ile Trabzon'lu Bayrak ailesinden Emine ve Zeki Bayrak çiftinin güzel kızları Müberra Zülal'ın nikahlarını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Kıydı. Genç çiftlerin nikah şahitliğini Siyasetciler ve iş dünyasından oluşan 25 kişinin yaptığı nikah merasiminde davetliler Şanlıurfa'dan gelen Türk Halk müziği sanatçısı Zekeriya Ünlü'nün söylediği bir birinden güzel türkülerle coştular. Dillere destan bir organizasyonla gerçekleşen nikah törenine davetliler yoğun katılım gösterdi.

ekran-resmi-2024-10-13-12-00-55.png

NİKAH TÖRENİNE BÜYÜK İLGİ

İş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı nikah merasimi Gaziantep'te lüks bir otelde gerçekleştirildi. İrfan Çelikaslan ve eşi davetlileri kapıda karşıladı. Düzenlenen bu özel akşamda konuklar genç çifti yalnız bırakmazken nikah merasimi büyük ilgi gördü.

ekran-resmi-2024-10-13-12-01-03.png

DAVETLİ ORDUSU

Düzenlenen düğün törenine Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Gaziantep Valisi Kemal Çeper, AK Parti Grup Başkan vekili Abdülhamit Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi idare amiri MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, AK Parti Milletvekilleri Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik, Mesut Bozatlı, Ali Şahin, Eyüp Özkeçeci, CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen ve Melih Meriç, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep eski Milletvekillerinden Mehmet Sarı, Şamil Tayyar, Sait Kirazoğlu, AK Parti Gaziantep il başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, siyaset, Sağlık, Eğitim, İş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra Çelikaslan ve Bayrak ailelerinin yakın akrabalarının yanı sıra çok sayıda tanıdık sima katılırken davetliler unutulmaz bir akşam yaşadılar. Düzenlenen akşamda nikah öncesinde Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi.

ekran-resmi-2024-10-13-12-01-09.png


Türk Halk Müziği sanatçısı Zekeriya Ünlü'nün söylediği türkü eşliğinde damadın babası AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan ve CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç'in karşılıklı oynadığı sırada bir çok iş adamı vekillerin üzerine para saçtılar.

ekran-resmi-2024-10-13-12-01-16.png

ekran-resmi-2024-10-13-12-01-22.png

ekran-resmi-2024-10-13-12-01-28.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.