Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatılmıştı: Dilan Çıtak Tatlıses'ten Fatih Altaylı savunması

Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatılmıştı: Dilan Çıtak Tatlıses'ten Fatih Altaylı savunması
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Dörter hakkında 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlamalarıyla soruşturma başlatılmıştı. Kendisini savunan Dilan Çıtak, sözü gazeteci Fatih Altaylı'ya getirdi.

17 Eylül'de THY'nin Bodrum-İstanbul seferini yapan uçaktaki bir kabin memuru, İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Dörter'i kedisini kural gereği pusetten çıkarmaması için uyarmıştı. Dörter'in tartıştığı görevliye fiziksel şiddet uyguladığı öne sürülmüştü. İstanbul Havalimanı'na iniş sonrası Dörter polislerce uçaktan indirilmişti. Kabin memuru Dörter'den şikayetçi olmuş, şarkıcı ifadesi alınarak serbest bırakılmıştı.

Gaziosmanpaşa başsavcılığı geçen gün Dilan Çıtak Dörter'e soruşturma açtı. 'Hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama'yla suçlanan Dilan Çıtak önceki akşam konuyla ilgili şunları söyledi:

"Haksızlığa uğranan bir durum var. Sevgili Fatih Altaylı çok güzel bir şey söyledi. 'Ben bu görüntünün öncesini bilmeden yorum yapamam' dedi ve benim için bu hassas ve ince düşünülmüş bir yorumdu. Herkesin bu düşüncede olmasını dilerim. Çünkü öncesi var."

"Üzücü bir şey yaşadık. Böyle olsun istemezdik. Hayatımda hep alçakgönüllü oldum. Olayda egolu gibi gösterilmem beni üzdü. Süreç hukuka taşındı. Gerekli açıklamalar ilerleyen zamanlarda avukatlar tarafından yapılacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.