İmparator Tatlıses'in Minik Kızı Elif Ada Okula Başladı: Baba-Kız Yemeğinde Duygusal Anlar!

İmparator Tatlıses'in Minik Kızı Elif Ada Okula Başladı: Baba-Kız Yemeğinde Duygusal Anlar!
İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif Ada, büyümüş ve okula başlamış durumda. Kızının ilk okul gününde Tatlıses, Elif Ada ile birlikte yemek yiyerek bu özel günü kutladı.

İbrahim Tatlıses kızı ile olan bu anını "Altın ufağım" ifadesiyle sosyal medya hesabından paylaştı ve bu paylaşımı gören takipçileri Elif Ada için "Babasının kopyası" yorumunda bulundular.

ekran-resmi-2024-09-11-20-35-06.png


İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız, 2011 yılında dünya evine girmiş ve bu birlikteliklerinden Elif Ada isimli bir kız çocukları olmuştur. Ancak çiftin yolları 2013 yılında ayrılmıştır. Vakitlerini ayrı geçirseler de ikili, kızları için zaman zaman bir araya gelmektedir.

ekran-resmi-2024-09-11-20-35-14.png


Elif Ada, babası İbrahim Tatlıses'in en küçük çocuğu olup, annesi Ayşegül Yıldız ile birlikte yaşamaktadır. Ara sıra babası ile vakit geçiren Elif Ada, artık büyümüş ve eğitim hayatına adım atmıştır. Baba İbrahim Tatlıses, 11 yaşındaki kızı Elif Ada'nın okuldan çıkışını yemekle kutlayarak kızının bu önemli anına şahit olmuştur.

ekran-resmi-2024-09-11-20-35-22.png


Tatlıses, sosyal medyadaki paylaşımına, "Altın ufağımın okulda ilk günüydü. Bugün okul sonrası baba-kız yemek yedik." notunu düşmüş ve bu tatlı paylaşım Elif Ada için "Babasının kopyası" gibi sevgi dolu yorumlar geldi.

ekran-resmi-2024-09-11-20-35-32.png

Kaynak:Duygu Kaplan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.