Müge Anlı'nın Beklenen Yeni Sezon Başlama Tarihi Belli Oldu!

Müge Anlı'nın Beklenen Yeni Sezon Başlama Tarihi Belli Oldu!
"Müge Anlı ile Tatlı Sert", yaz sezonu dolayısıyla ekranlardaki yerini almıyor. Yayın hayatına ATV'de devam eden programın takipçileri, "Müge Anlı ne zaman başlayacak? Yeni sezonun başlama tarihi belli oldu mu?" gibi soruların cevaplarını merak ediyor.

ATV'nin sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" sezona ara vermiş durumda. Programın birçok izleyicisi tarafından yeni sezon başlangıç tarihinin ne zaman olacağı konusundaki tahminler ve arayışlar sürüyor. "Müge Anlı ile Tatlı Sert"i sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler yeni sezonla ilgili gelişmeleri yakından takip etmekte.


MÜGE ANLI İLE TATLI SERT'İN SEZON FİNALİ TARIHI NE ZAMANDI?
Müge Anlı'nın reyting rekorları kıran programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", son olarak 28 Haziran Cuma günü izleyicilerine veda etti. Ara verdikten sonra, herkes programın dönüşünü heyecanla bekliyor.


YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Şu anda "Müge Anlı ile Tatlı Sert"in yeni sezonu için resmi bir tarih açıklanmış değil. Bununla birlikte, programın geçmiş sezonda olduğu gibi bu yıl da Eylül ayında izleyicisiyle buluşması öngörülüyor. Geçen yıl olduğu gibi yeni sezona 4 Eylül Pazartesi günü start verilmesi ihtimaller arasında yer alıyor.#MügeAnlı

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.