Deha Dizisinde Flaş Değişiklik: Aras Bulut İynemli'yi Televizyona Döndüren "Deha" Dizisine Sürpriz Oyuncu!

Deha Dizisinde Flaş Değişiklik:  Aras Bulut İynemli'yi Televizyona Döndüren "Deha" Dizisine Sürpriz Oyuncu!
"Deha" dizisinde sürpriz bir değişiklik yaşandı. Başrollerini ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin paylaşacağı dizide, önceden başrol olarak duyurulan Devrim Özkan'ın yerini, dizi dünyasının parlayan yıldızlarından Ahsen Eroğlu aldı.

Pazar günü setin yolunu tutması beklenen yapımın en dikkat çekici karakterlerinden birine yeni bir yüz getirildi. Deha'nın merakla beklenen oyuncu kadrosunda sürpriz bir güncelleme yapılması gündemi hareketlendirdi.

"DEVRİM ÖZKAN GİTTİ, AHSEN EROĞLU GELDİ"

Umut Aral'ın yönetmenliğini üstlendiği, sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken Deha dizisindeki "Devran" karakterini canlandıracak olan Aras Bulut İynemli'nin, yeni dizisindeki eş rolünü kimin üstleneceği merak konusuydu. İlk etapta Devrim Özkan'ın ismi geçerken, son dakika gelişmeleriyle denklemin dışında kaldı. Yerine ise yetenekli oyuncu Ahsen Eroğlu getirildi. Özkan'ın ise ilerleyen bölümlerde farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı, kulislere sızan bilgiler arasında.


Değişikliğin sebepleri veya detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamışken, dizinin takipçileri bu yeni değişimi ve Devrim Özkan'ın varlığını nasıl karşılayacağı merak konusu olmaya başladı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.