Yasemin Demir'den "Başı Belalım" ile Muhteşem Geri Dönüş

Yasemin Demir'den "Başı Belalım" ile Muhteşem Geri Dönüş
O Ses Türkiye yarışmasında büyük beğeni kazanan ve milyonlarca dinleyiciye ulaşan Yasemin Demir, uzun bir aranın ardından yeni single çalışması "Başı Belalım" ile tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

15 yıldır profesyonel olarak sahnelerde yer alan Yasemin Demir, yeni şarkısı hakkında şöyle konuştu: “Büyük usta hemşerim İbrahim Tatlıses’in yıllar önce seslendirdiği bu şarkıyı her zaman büyük bir keyifle söyledim. Şarkının müzikleri Mustafa Beyazkuş’a ait. Beyazkuş, şarkıyı yeniden aranje etti ve bana 'Sana çok yakıştı, şu ana kadar kimse okumamıştı' dedi. Bu nedenle çıkış parçası olarak 'Başı Belalım'ı seçtim.”

Yıllar önce İbrahim Tatlıses tarafından seslendirilen ve daha önce kimsenin cover yapmadığı "Başı Belalım" şarkısının klibi, yönetmen Kemal Başbuğ tarafından Belgrad Ormanı'nda 10 saat süren bir çekimle tamamlandı. Klibin çekimlerinde, kendi doğal ortamlarında yaşayan çeşitli hayvanlar kullanıldı.

Hayvanları çok sevdiğini belirten Yasemin Demir, "Klibimde hayvanlarla birlikte olmak istedim. Son dönemde yaşanan olaylara çok üzülüyorum. Umarım en kısa zamanda en doğru kararlar verilir," dedi.

Müzikal kariyeriyle ilgili uzun vadeli hedeflerinden bahseden Yasemin Demir, "En büyük hayalim, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne almak. Uzun yıllar kalıcı olup şarkılarımın hep bir ağızdan söylenmesini çok isterim," dedi. Ayrıca, düet yapmak istediği sanatçının Teoman ve Ebru Gündeş olduğunu da sözlerine ekledi

Kaynak:Ali Osman Arlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.