MasterChef'te Dokuzuncu Önlük Sahibini Buldu: Ayşe, MasterChef'e Fırtına Gibi Girdi!

MasterChef'te Dokuzuncu Önlük Sahibini Buldu: Ayşe, MasterChef'e Fırtına Gibi Girdi!
Televizyon ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü, izleyicilerle buluştu.

21 Temmuz Pazar günü televizyon ekranlarında yayınlanan son bölümde, ekrana kilitlenen izleyiciler, yarışmanın eleme turlarıyla devam ettiğine tanık oldu. Bu heyecanlı bölümde, ikinci grup yarışmacılar ana kadroya katılabilmek için ikili etaplarda mücadele etti. Peki, MasterChef'in yeni bölümünde ana kadroya katılan ve 9. önlüğü kazanan yarışmacı kim oldu? İşte detaylar:



21 Temmuz Pazar gecesi MasterChef Türkiye'nin heyecanı tavuk ciğeriyle sürdü. Şefler, yarışmacılardan yaratıcı bir tavuk ciğeri yemeği bekledi. İlk elemeyi geçen başarılı yarışmacılar, bir sonraki etapta yüksük çorbası yaparak yerlerini sağlamlaştırmaya çalıştı.



Gecenin ilerleyen saatlerinde, zorlu kapışmanın ardından 9. önlüğü kaparak ana kadroya katılma başarısını gösteren isim açıklandı. İlk turda tavuk ciğeriyle beğeni toplayan Yudum, Ayşe, Enes, Beril ve Şirin, finale yükselmeyi başardı. İkinci final etabında Ayşe ve Beril yarıştı; ve sonunda Ayşe, büyük mücadele sonucunda MasterChef 2024 ana kadrosuna katılmaya hak kazandı.



20 Temmuz Cumartesi akşamı gerçekleşen yarışmada ise ana kadroya katılan sekizinci yarışmacı Alper olmuştu. Sahiplenen önlüklerle, MasterChef ana kadrosunda şu yarışmacılar yer almaktadır: Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper ve Ayşe. Buna ek olarak, yedekler arasından ana kadroya yükselen isimler Bera, Huriye, Bartu ve Şeyhmus olarak kaydedildi. Yarışmacılar, hem ustalıklarıyla enfes yemekler hazırlıyor hem de heyecanlı rekabetleriyle hem şeflerin hem de seyircinin büyük ilgisini çekiyorlar.

Kaynak:Hamza Aytop

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.