İnci Taneleri Dizisi, Sınırları Aştı: Dünya Yayınları İçin Ülkeler Listesi Açıklandı!

İnci Taneleri Dizisi, Sınırları Aştı: Dünya Yayınları İçin Ülkeler Listesi Açıklandı!
Türkiye'de gösterdiği başarının sınırları aşan İnci Taneleri dizisi, yurt dışında da fırtına gibi esiyor. Yapımın yayınlanacağı ülkelerin listesi artık netleşti.

Türk yapımı İnci Taneleri'nin uluslararası alanda göz dolduran başarısı, yapımcıları yeni pazarlara taşıyor. Eserin yabancı izleyicilere açılan kapıları, yayılacakları bölgeleri konuşulur hale getirdi.


Dizinin fethedeceği topraklara baktığımızda, Orta Doğu ve Avrupa ülkelerinin öne çıktığını görüyoruz. Özellikle, diziye gösterilen ilgi Orta Doğu'da yüksek olması bekleniyor. Ayrıca, Avrupa'da da Türk dizilerine yönelik artan rağbet, İnci Taneleri'nin beğeni toplayacağını işaret ediyor.



Gözde Dizi İnci Taneleri, Global Areanada Yankı Uyandırıyor

Televizyon dünyası, KANAL D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri'nin uluslararası başarısını konuşuyor. Yılmaz Erdoğan'ın hem kaleminden çıkan hem de başrolünü üstlendiği dizi, ilk sezonu ile izleyiciyi peşinden sürüklemeyi başardı.



KANAL D ekranlarında yüksek reytinglerle ilk sezonunu geride bırakan İnci Taneleri, yurt dışındaki dizi severlerin de ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Balkan ülkelerinde dizinin popülaritesi artıyor. Sırbistan ve Makedonya gibi coğrafyalarda da dizinin izleyiciyle buluşması heyecanla bekleniyor.


Yurt dışındaki adımların ardından daha birçok ülkede izleyicilerle buluşması beklenen dizi, uluslararası başarılar listesine yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güven Kıraç gibi isimlerin yer aldığı şov, yeni sezon hazırlıklarına Ağustos ayında başlayacak ve Eylül ayında taze bölümleriyle dinleyicileri ekran başına toplayacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.