Müge Anlı'nın Gözde Avukatı Rahmi Özkan Hastaneye Kaldırıldı - İşte İlk Fotoğraflar ve Duygusal Yegen Mesajı!

Müge Anlı'nın Gözde Avukatı Rahmi Özkan Hastaneye Kaldırıldı - İşte İlk Fotoğraflar ve Duygusal Yegen Mesajı!
ATV'nin sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert"te görev alan tanınmış hukukçu Rahmi Özkan, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılarak ameliyat edildi. Gazeteci Burhan Akdağ konuyla ilgili bilgilendirmede bulunarak durumu kamuoyuyla paylaştı.

"Müge Anlı ile Tatlı Sert"te görev alan tanınmış hukukçu Rahmi Özkan'ın hastaneden paylaşılan son fotoğrafı takipçileri ve hayranları tarafından endişeyle karşılandı. Kendisine sosyal medya üzerinden "geçmiş olsun" mesajları yağdı. İyileşme sürecine desteğin ardı arkası kesilmedi ve sayısız "Allah şifa versin" temennisinde bulunuldu.

ekran-resmi-2024-07-17-11-50-52.png


Özkan, hastane yatağında çektiği bir videoda yeğenine içtenlikle seslenerek, kendisine gönderilen hediyeler için teşekkürlerini iletti. Minnettarlığını dile getiren Özkan, yeğenine olan sevgisini ve takdirini ifade ederek, "Kelle merhaba kelle. Gözlerinden öpüyorum. Senin gibi bir yeğenime sahip olduğum için iftihar ediyorum. Allah seni de evlatlarına bağışlasın, evlatlarının başından eksik etmesin. Her zamanki gibi gerçek delikanlıca yeğenliğini gösterdin. Gözlerinden öpüyorum. Bu hediyen için teşekkür ediyorum," sözleriyle duygularını paylaştı.

Kaynak:Hamza Aytop

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.