Kurtlar Vadisi'nin Yönetmeni Osman Sınav'ın Yeni Dizisi "Kör Nokta" ATV Ekranlarına Geliyor

Kurtlar Vadisi'nin Yönetmeni Osman Sınav'ın Yeni Dizisi "Kör Nokta" ATV Ekranlarına Geliyor
Türkiye'nin tanınmış yönetmenlerinden Osman Sınav, yeni bir dizi projesiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sınav, Türk sineması ve dizi sektörüne kazandırdığı efsanevi işlerin ardından, iz bıraktığı eserlerine bir yenisini daha ekliyor.

Osman Sınav, "Süper Baba", "Deli Yürek" ve "Ekmek Teknesi" gibi tarihe ismini kazıyan dizilerin yanı sıra, uluslararası alanda da ses getiren "Sen Anlat Karadeniz" gibi başyapıtların arkasındaki güçlü isimdir. Özellikle "Kurtlar Vadisi" ile zirveye ulaşan Sınav, televizyon ekranlarındaki uzun süren sessizliğini yeni bir diziyle bozmaya hazırlanıyor.

ekran-resmi-2024-07-13-11-24-26.png

Televizyon dünyası.com'un ifadesine göre, Uzun yılların ardından yeniden setlere dönecek olan Sınav'ın ATV için hazırladığı yeni dizi "Kör Nokta" olacak. Dizinin başrollerinde olduğu aktarılan Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz gibi yetenekli isimlerin varlığıyla şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor. Dram türündeki bu yeni yapımda aşk, ihanet ve entrika temalarının izleyiciyi farklı duygusal yolculuklara çıkaracağı vurgulanıyor.

ekran-resmi-2024-07-13-11-21-02.png


Genç ve başarılı oyuncu Rabia Soytürk, "Gülperi" ve "Benim Adım Melek" gibi dizilerdeki performansıyla adından söz ettirmişti. "Alparslan Büyük Selçuklu" ve "Duy Beni" gibi yapımlarda da rol alan Soytürk, son projesi "Veda Mektubu"ndaki Aslı karakteriyle de büyük beğeni toplamıştı. Yeni sezonla birlikte "Kör Nokta" dizisiyle kariyerine yeni ve önemli bir adım ekleyecek olan Rabia Soytürk'ün oyunculuk serüveni hayranları tarafından heyecanla takip ediliyor.

Kaynak:Hamza Aytop

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.