Mauro Icardi Wanda Nara Fırtınası Devam Ediyor! Simge Sağın'dan Göndermeli Paylaşım!

Mauro Icardi Wanda Nara Fırtınası Devam Ediyor! Simge Sağın'dan Göndermeli Paylaşım!
Galatasaray'ın başarılı forveti Mauro Icardi, kişisel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Eşi Wanda Nara, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla olaylı bir biçimde Arjantinli golcü ile ayrıldıklarını duyurdu.

Icardi ve Nara'nın ayrılık haberinin yankıları genişlerken, Nara'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama, ayrılığın kesinleştiğinin en önemli göstergesi oldu. Çiftin ayrılığının arkasındaki asıl sebepler ise tartışma konusu olmaya devam ediyor.

ekran-resmi-2024-07-11-14-33-36.png


Ortaya atılan iddialara göre, Mauro Icardi'nin daha önce olduğu gibi yine sadakatsizlikle suçlandığı ve Wanda'yı Türkiye'de popüler bir sosyal medya fenomeniyle aldattığı öne sürüldü. Icardi'nin, Wanda Nara Arjantin'de bulunurken, Türk influencer ile sosyal medya üzerinden flört ettiği ve bu durumun Wanda tarafından keşfedildiği konuşuluyor.

ekran-resmi-2024-07-11-14-33-47.png


Bu ayrılığa dair gelişmeler yaşanırken, ünlü şarkıcı Simge Sağın'dan ilginç bir hamle geldi. Simge, kendi şarkısının başlangıç kısmına atıfta bulunarak yaptığı paylaşımda, "Başlıyoruz" ifadesini kullanarak '#AşkınOlayım' etiketini kullandı.

ekran-resmi-2024-07-11-14-33-56.png


Bu paylaşım, özellikle Galatasaray taraftarları tarafından Mauro Icardi'ye gönderme yapılması olarak yorumlandı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Kaynak:mynet.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.