Survivor All Star'da Nefise Karatay'dan Çarpıcı "Ada Aşkları" Yorumu

Survivor All Star'da Nefise Karatay'dan Çarpıcı "Ada Aşkları" Yorumu
Survivor All Star yarışmasının ardından gündemden düşmeyen Nefise Karatay, yaptığı dikkat çekici açıklamalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Survivor All Star'ın finalistlerinden olan Karatay, aldığı cesur tutumlar ve açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yarışma sonrasında yaptığı açıklamalar insanlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle cinsel yönelimiyle ilgili yaptığı cesur açıklamalar büyük yankı uyandıran Karatay, adada yaşanan ilişkiler hakkında da konuştu.


Yarışmanın kapanışını yaparak cinsel yönelimine dair konuşan Karatay, partner tercihinin erkeklerden yana olduğunu ve kendisine yönelik eşcinsellik suçlamalarına şaşırdığını belirtmişti. Berna ile ilişkilendirilmesine de yanıt veren Karatay, "Çıkınca çok fazla Berna ile ilgili çirkin şeyler gördüm. Şoklar içerisindeydim, böyle bir şeyi asla düşünmedim" dedi. Kendisi hakkında çıkan dedikodulardan tedirgin olduğunu ifade etti.


Son olarak, Karatay'ın katıldığı bir televizyon programında 'Survivor'da yarışmacılar arasında ilişki yaşanıp yaşanmadığına' dair soruya verdiği cevap gündeme bomba gibi düştü. Yarışmacılar arasında hissedilen duyguların doğal olduğunu belirten Karatay, "Herkes herkese karşı bir şey hissedebilir. Buna ben asla karışmam, beni de ilgilendirmiyor. Olabilir diyorum. Tabii ki aşk yaşayanlar, nişanlananlar, evlenenler var, olabilir kayabilir" şeklinde konuşarak, adada yaşananlar hakkında detay vermekten kaçındı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.