Aleyna Tilki'nin Sahne Giyimi Sosyal Medyayı İkiye Böldü: "Taciz Gibi Eleştiriler" Yanıtına Konser Şıklığıyla Cevap!

Aleyna Tilki'nin Sahne Giyimi Sosyal Medyayı İkiye Böldü: "Taciz Gibi Eleştiriler" Yanıtına Konser Şıklığıyla Cevap!
Aleyna Tilki, kendine has sahne tarzı ile yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Kıyafeti eleştirmek tacizdir" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Tilki, Bodrum konserindeki kombiniyle konuşulmaya devam ediyor.

Sahne kıyafetlerine yönelik eleştirilerin ardından "Çok yorgunum ama içinde sahne geçen bir cümle kullandınız, hemen yüzüm güldü" diyerek müziğe duyduğu tutkuyu ifade eden genç sanatçı, Bodrum'daki konserinde mini şort ve bluz kombiniyle yine dikkatlerin odağındaydı. Konserindeki şık görünümü ile hayranlarının beğenisini kazanan Tilki'yi, kısa süreliğine de olsa, sosyal medya kullanıcılarının eleştiri oklarının hedefinde buldu.

ekran-resmi-2024-07-08-12-52-25.png

Aleyna Tilki hakkında yapılan yorumlar arasında, onun sahne için özensiz bir tercihte bulunduğu ve "yataktan kalkıp gelmiş gibi" göründüğü gibi iddialar da yer aldı. Yetenekli şarkıcının kendine özgü tarzı, katıldığı her etkinlikte yeni tartışmaların fitilini ateşlemeye devam ediyor.

ekran-resmi-2024-07-08-12-52-47.png

Tilki daha önceden yaptığı açıklamayla, "Benim tepki gösterilecek ekstra bir kıyafetim yok. İnsanlar her şeye tepki gösteriyor... Ne istersek giyiyoruz, ne istersek yiyoruz" diyerek özgürlüğüne vurgu yaparak eleştirilere tepki göstermişti.

aleynatil.jpg


Kaynak:mynet.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.