Ünlü popçu Aynur Aydın'dan Yaz ve Kış Tersine Çevirme Önerisi! SOSYAL MEDYAYI YIKTI

Ünlü popçu Aynur Aydın'dan Yaz ve Kış Tersine Çevirme Önerisi! SOSYAL MEDYAYI YIKTI
Ünlü popçu Aynur Aydın, kişisel Twitter hesabından yapmış olduğu ilginç bir paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medya kullanıcılarının sıcaklara çözüm ararken sıkça konuştuğu Aynur Aydın, son paylaşımında mayolu bir fotoğrafını tweetle birleştirip, "Kar aslında yazın yağmalı. Güneş de kışın açmalı. Böylelikle yazın insanlar serinler, kışın da ısınır." notuyla ilgi çekici önerisini takipçileriyle paylaştı. Şarkıcının çarpıcı fikri kısa süre içerisinde geniş çapta dikkat çekti ve birbirinden ilginç yorumlarla karşılandı.

Şarkıcı Aynur Aydın'a yöneltilen yorumlar arasında destekleyici ifadelerin yanı sıra şakacı mesajlar da yer aldı. Örneğin, Önerisi üzerine bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı "Yusuf Güney bunu beğendi" yorumu, diğer kullanıcıları da harekete geçirdi.

"Aynur Aydın'a Yusuf Güney'le birbirinize şans vermeye ne dersiniz?" ve "Ne güzel lan kafayı hiç kullanmıyor" gibi yorumlar sosyal medyada popüler hale geldi ve Aynur Aydın'ın yaz aylarına yepyeni bir bakış açısı getirdiği görüldü.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.