Metin Akpınar İkinci kez baba oldu! Duygu Nebioğlu'dan sonra Sevgi Katkıcı da kanıtladı!

Metin Akpınar İkinci kez baba oldu! Duygu Nebioğlu'dan sonra Sevgi Katkıcı da kanıtladı!
Metin Akpınar, DNA testi ile Duygu Nebioğlu'nun da gerçek kızı olduğu mahkemece onaylanmıştı. Şimdi, ikiz kız kardeş Sevgi Katkıcı için de mahkeme kararını verdi. Mahkemeye sunulan adli tıp raporları, Katkıcı'nın Akpınar'ın kızı olduğunu doğruladı.

Metin Akpınar'ın gündemi meşgul eden ikiz kızları Duygu Nebioğlu ve Sevgi Katkıcı, çocukken Antalya'daki bir köyde yetiştirilmek üzere verilmiş, sonrasında ise devlet korumasına alınmış ve Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık olarak kabul edilmişti.

İkizlerden biri olan Duygu Nebioğlu'nun babasının Metin Akpınar olduğu zaten mahkeme kararıyla kanıtlanmışken, ikizi Sevgi Katkıcı'nın durumu mahkeme kararına bağlıydı.


Sabah'ta yer alan habere göre; Sevgi Katkıcı'nın açtığı dava sonuçlanarak Metin Akpınar'ın diğer kızı olduğu kesinlik kazandı. Antalya 5. Aile Mahkemesine ulaşan adli tıp DNA raporunda, Katkıcı'nın Akpınar'ın kızı olduğu belirlendi ve mahkeme, aralarında soy bağının kurulduğuna karar verdi.


Sevgi Katkıcı mahkeme süreciyle ilgili yaşadığı duyguları paylaşırken, babasıyla hiçbir zaman gerçek bir baba-kız ilişkisinin bulunmadığını söyledi. Kardeşi Duygu'nun babasıyla daha çok iletişim içinde olduğunu ifade ederken, kendisinin Metin Akpınar'dan beklentilerinin hayal kırıklığına uğradığından bahsetti. Özellikle basın açıklamasında beklediği özür dilenmesi ve teşekkürlerin yerine gelmediğinden söz etti

Kaynak:Hamza Aytop

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.